به گزارش روابط عمومی و پایگاه اطلاع رسانی بهزیستی لرستان دومین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر بریاست همایون عمودی زاده مدیر کل بهزیستی لرستان و اردشیر صفا پور دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر و همچنین حضور نمایندگان ادارات عضو در بهزیستی استان برگزار شد.
در این نشست بررسی مصوبات جلسات قبل، ارائه گزارش عملکرد دستگاها در خصوص تفاهم نامه های ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری با موضوع پیشگیری از اعتیاد و همچنین تشریح و بررسی اقدامات پیشگیرانه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
مدیر کل بهزیستی لرستان ضمن قدر دانی از اقدامات و فعالیت های فرهنگی و آموزشی ادارات در راستای کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی گفت: برای کاهش آسیب های اجتماعی و جلوگیری از بروز آن باید حساسیت خانواده ها را با آموزش های لازم بالا ببریم چرا که در خانواده ها هم والدین از کنترل فرزندان خود بصورت کامل ناتوان هستند.
عمودی زاده با بیان اینکه هزینه های پیشگیری به مراتب پایین تر از درمان است گفت: بهزیستی استان لرستان با راه اندازی کارزار رسانه ای والد آگاه - فرزند ایمن در سطح استان اقدامات شایسته و خوبی در راستای کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد انجام داده است که به سبب آگاهسازی خانواده ها می تواند راهگشا باشد.
عمودی زاده با بیان اینکه اعتیاد یکی از پیچیده ترین چالش هایی است که در حال حاضر جامعه ما با آن روبرو است گفت: مواد مخدر و اعتیاد نوجوانان و دانش آموزان را هر روز تهدید می کند بدین صورت که نوجوانان در مسیر خانه به مدرسه در اجتماع قرار دارند و احتمال برخوردشان با افراد مختلف وجود دارد و از طرفی در جمع همسالان و خانواده خود ممکن است الگوهای نامناسب را برای خود برگزیند.
با توجه به اینکه محیط خانواده و جمع دوستان از نظر عاطفی غنی تر است و افراد تاثیر بیشتری بر روی هم می گذارند.
مدیر کل بهزیستی لرستان با بیان اینکه هر فردی اگر به درستی نسبت به آسیب های اعتیاد آگاه نباشد و با افراد اشتباه معاشرت کند ممکن است گرفتار اعتیاد شود گفت: در جامعه ما به دلیل نزدیکی با منشاء تولید دسترسی به مواد مخدر آسان است و افراد باید بیشتر به تقویت مهارت های اجتماعی و خودکنترلی خویش بپردازند
نظر شما